پیام رئیس دانشکده

رياست دانشكده بالاترين مقام اجرايي دانشكده مي باشد که كليه امور دانشكده تحت مديريت رياست دانشكده و

معاونين ايشان انجام مي شود.

پیام رئیس دانشکده:

دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شیراز يكي از قديمي ترين مراكز علمي ايران است كه در سال ۱۳۵۶ تحت عنوان دانشکده صنعت الکترونیک دانشگاه شیراز آغاز بکار نموده است. این دانشکده در طی سال‌های فعالیت خود افتخار پرورش فرهيختگان اين مرز و بوم را داشته است. این دانشکده هم اکنون در مقطع کارشناسی در سه گرایش الکترونیک، کنترل و مخابرات و در مقطع کارشناسی ارشد با شش گرایش و در مقطع دکتری در همه گرايش ها خدمات آموزشی و پژوهشی خود را ارائه می دهد. با توجه به رسالت‌های تعریف شده برای دانشگاه صنعتی شیراز، این دانشکده در عرصه پژوهشی و انجام پروژه های تحقیقاتی- صنعتی نيز بسیار فعال بوده و با مراکز صنعتی کشور از طریق دو پژوهشکده دانشگاه در ارتباط می باشد. ارتباط تنگاتنگ با فارغ التحصيلان توانمند و فراهم نمودن بستر بهره مندي از تجربيات آنان از وي‍‍‍ژگي هاي اين دانشكده مي باشد.

حضور اساتيد بنام، متخصصين چيره دست و كارمندان دلسوز در اين دانشكده فرصت منحصر به فردي در اختيار تك تك دانشجويان قرار مي دهد تا در محيط علمي فراهم شده، با استعانت از پروردگار عليم بتوانند در طول تحصيل خود اوقاتي پر بار و آينده اي روشن را رقم زنند.